Πανέτοιμος να οδηγήσει τον Διαγόρα σε μια επιτυχημένη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης η συνεργασία του οποίου ανανεώθηκε και επίσημα.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι παρέμεινα στον Διαγόρα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε να κάνουμε από πέρυσι. Ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες με επιτυχία και πλέον είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό μας. Το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε το ίδιο έτοιμοι όπως και πέρυσι για να μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Περιμένουν τις εξελίξεις για τους άνω των 25 ετών

Ένα από τα ζητήματα τα οποία «καίνε» τον Διαγόρα, όπως φυσικά και όλες τις ομάδες της κατηγορίας, είναι τι θα γίνει με τους παίκτες άνω των 25 ετών που έπαιζαν και πέρυσι. Αν δηλαδή μια ομάδα δεν πάρει αδειοδότηση, θα μπορεί να τους ανανεώσει τη συνεργασία τους χωρίς να υπάρχει πρόβλημα; Γιατί αν δεν μπορεί είναι ένα σοβαρό θέμα. Όχι μόνο γιατί αρκετοί παίκτες θα μείνουν …χωρίς δουλειά αλλά και γιατί οι συντριπτικά περισσότερες ομάδες δεν θα μπορούν να στελεχώσουν τα ρόστερ τους.Περισσότερα Εδω!