Οι «πράσινοι» μετά από τα δύο θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών μακριά από την έδρα τους (ισοπαλία με Επισκοπή και νίκη με τη Νίκη Βόλου) θέλουν να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών και εντός έδρας, προσθέτοντας ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους, έτσι ώστε να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η κούραση είναι ένας παράγοντας που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής των «ελαφιών» Κώστας Βελιτζέλος, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να κατακτήσουν την νίκη.

Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός έχει εφιστήσει την προσοχή στους αθλητές του, έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουν την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη και βρεθούν προ εκπλήξεων.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «πρασίνων» συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον Κώστα Βελιτζέλο να δουλεύει πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ εκτελέστηκαν και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Η προετοιμασία των «ελαφιών» για το παιχνίδι της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στις τάξεις του Α.Σ. Ρόδος δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται όλοι οι ποδοσφαιριστές να τεθούν στη διάθεση του Κώστα Βελιτζέλου ενόψει Αστέρα Βλαχιώτη.

Πηγή: dimokratikiΠερισσότερα Εδω!