Σε δηλώσεις του στο goaltrikala ο προπονητής του ΠΟ Φήκης, Τάκης Ρούσσας σημείωσε για τη νίκη της ομάδας του στην Πτολεμαΐδα.

“Αξίζουν πολλά συγχαρήτηρια στα παιδιά. Βρήκαμε ένα δυνατό αντίπαλο που μέχρι να πετύχουμε το δεύτερο γκολ μας δύσκολεψε πολύ. Σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεχθήκαμε πίεση λάλα με το δεύτερο γκολ γίνανε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Όσοι ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν όπως ο Νικλητσιώτης που πέτυχε δύο γκολ αλλά και ο Μωραΐτης ενώ και τα παιδιά που μπήκαν στο 75΄έδωσαν ανάσες και ηρεμία.

Δείχνει η ομάδα ότι και βάθος. Θα έχουμε την ευκαιρία για ανάσες και να επιστρέψουμε την μεθεπόμενη Τετάρτη για ένα ακόμη δύσκολο ματς με τον Δία Δίου .Δεν χρειάζεται να επαναπαυόμαστε. Απομένουν για εμάς 8 παιχνίδια όπου θα πρέπει να συγκεντρώσουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε για να έχουμε μια άνετη παραμονή. Συνεχίζουμε ταπεινά. Υπολογίζουμε κάθε αντίπαλο όπως θα μας υπολογίζουν και οι αντίπαλοι πιο πολυ. Εμείς πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί”.Περισσότερα Εδω!