Εκδόθηκαν από την ΕΠΟ τα δελτία των εννέα νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Πόρου και βρίσκονται στη διάθεση του Βασίλη Κρασανάκη για το ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ στο Γάζι.

Έτσι οι Μπάμπης Παπαδομιχελάκης, Στέφανος Πήλιος, Βασίλης Μπάμπης, Κώστας Ταβλαδωράκης, Γρηγόρης Ράπτης, Παναγιώτης Ταγγίνης, Στέφανος Σταυρουλάκης, Τάσος Τριανταφύλλου και Αμαρίλντο Καμπεράι έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής με τα “μπλε”, στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής.

Στον αντίποδα, νοκ-άουτ τέθηκε ο Απόστολος Δουλγεράκης που ταλαιπωρείται στο αριστερό γόνατο από θλάση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και οίδημα μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το… μενού της Πέμπτης (08/04) στο “Lido Soccer” είχε ανάλυση του Αγίου Νικολάου από τον Βασίλη Κρασανάκη και εν συνεχεία προθέρμανση, ταχυδύναμη σε δύο γκρουπ με τελειώματα και τακτική (επιθετική ανάπτυξη).

Οι δύο τελευταίες προπονήσεις με τις οποίες θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Πόρου ενόψει ΑΟΑΝ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή αργά το απόγευμα (09/04) και το Σάββατο το μεσημέρι (10/04) στο γήπεδο του Αλμυρού, εκεί όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Μετά την μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου (10/04) είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν και τα καθιερωμένα εβδομαδιαία “Rapid Test”.Περισσότερα Εδω!