Ο Αστέρας Ρεθύμνου προχώρησε στην απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό του 5 νεαρών και ταλαντούχων Ρεθυμνιωτών ποδοσφαιριστών ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αποτελούν το αύριο του ποδοσφαίρου μας, με τους 4 εξ’ αυτών να έχουν αναδειχθεί ή αγωνιστεί στην Ακαδημία του συλλόγου μας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν ξανά, στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τους Λευτέρη Σπυριδάκη (Επιθετικός, 19 ετών), Γιάννη Βάρδα (Μέσος, 19 ετών), Νίκο Χατζηκωνσταντίνου (Αμυντικός, 17 ετών) από την Ε.Α.Π., τον Γιάννη Μελαδάκη (Αμυντικός, 17 ετών), αλλά και για πρώτη φορά υποδεχόμαστε το Νίκο Γύπαρη (Επιθετικός, 18 ετών) από την Ασή Γωνιά. Ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΑΟΝ Αστέρα ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις των φίλων σωματείων της Ε.Α.Π. και της Ασή Γωνιάς για την άψογη συνεργασία μας, στην ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Το βιογραφικό των 5 νεαρών ποδοσφαιριστών

Λευτέρης Σπυριδάκης
Ημερ. Γέννησης: 11/12/2002
Θέση: Επιθετικός
Προηγ. Ομάδες: Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου, Πράσινη Ακαδημία Επισκοπής, Ακαδημία ΑΟΝ Αστέρας, ΑΟΝ Κεραυνός, ΑΟΝ Αστέρας, Ε.Α.Π.

Γιάννης Βάρδας
Ημ. Γέννησης: 23/05/2002
Θέση: Μέσος
Προηγ. Ομάδες: Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου, Σχολή Ολυμπιακού Ρεθύμνου, Κ15 ΠΑΕ Πλατανιάς, Κεραυνός, ΑΟΝ Αστέρας, ΝΕΑΡ, Ε.Α.Π.

Νίκος Χαντζηκωνσταντίνου
Ημερ. Γέννησης: 15/12/2004
Θέση: Αμυντικός
Προηγούμενες Ομάδες: Πράσινη Ακαδημία, Ακαδ. Επισκοπής, Σχολή Ολυμπιακού Ρ., Κ15 ΠΑΕ ΟΦΗ, Ε.Α.Π.

Νίκος Γύπαρης
Ημερ. Γέννησης: 08/08/2003
Θέση: Επιθετικός
Προηγ. Ομάδες: Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου, Σχολή Ολυμπιακού Ρεθύμνου, Κ15 ΠΑΕ Πλατανιάς, Επισκοπή 2010, Επισκοπή, Κ17 ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ασή Γωνιά.

Γιάννης Μελαδάκης
Ημερ. Γέννησης: 20/01/2004
Θέση: Κεντρικός Αμυντικός
Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου, Ακαδημία Ρεθυμνιακού, Ακαδημία Αστέρα, Κεραυνός, Ασή Γωνιά.

* Στη φώτο τα 4 από τα 5 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας (από αριστερά προς τα δεξιά) Βάρδας, Γύπαρης, Μελαδάκης, Χατζηκωνσταντίνου (απουσιάζει ο Λευτέρης Σπυριδάκης), με τον Τεχνικό Διευθυντή του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. Σπύρο Σπυριδάκη».Περισσότερα Εδω!