Ήταν Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, όταν ο Εργοτέλης ήθελε τη νίκη στο κυνήγι της εξάδας, υποδεχόμενος τη Δόξα Δράμας, που ήταν αρκετά πιο πίσω στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάριζαν δύο φορές και το τελικό 2-2 (21’ σουτ Μπουρσέλης, 83’ σουτ Μπούσης – 29’ σουτ Ρόβας, 89’ σουτ Ρόβας) άφηνε τον Εργοτέλη έβδομο. Κανένας βέβαια δεν φανταζόταν ότι η σεζόν τελείωνε εκεί, καθώς λίγα 24ωρα μετά η πανδημία σταματούσε τη διοργάνωση! Ήταν το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στην προ καραντίνας εποχή.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά η Δόξα επισκέπτεται πάλι το Ηράκλειο, αλλά αυτή τη φορά η θέση που έχει να υπερασπιστεί ο Εργοτέλης είναι η πρώτη. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου έγινε πολύ πρόσφατα, στις 24 Φεβρουαρίου και είναι το μοναδικό που έχασε ο Εργοτέλης εκτός έδρας, ως τώρα, αλλά και η μοναδική του ήττα στα 10 τελευταία. Η Δόξα έκανε αισιόδοξο τον κόσμο της με αυτό το 1-0 (45’ σουτ Μενσά).

Το παιχνίδι της Δράμας είναι η μοναδική παραφωνία στην τελευταία εξάδα αγώνων του Εργοτέλη, αφού έχει κερδίσει τα άλλα πέντε. Μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία στην έδρα της, ενώ η Δόξα έχει κάνει μια νίκη εκτός έδρας, σε μια άλλη κρητική έδρα, αυτή του ΟΦ Ιεράπετρας.

Πριν από το περσινό 2-2 στο Παγκρήτιο, το 2019 ο Εργοτέλης είχε νικήσει τη Δόξα 2-0, ενώ το 2018 η Δόξα είχε κάνει το «διπλό», 1-0.

The post Εργοτέλης-Δόξα Δράμας: Ευνοεί η παράδοση τους πρωτοπόρους appeared first on .

Περισσότερα Εδω!