Στην κάμερα της “ΕΡΤ3” μίλησε από το Κρυονέρι (βοηθητικό των “Αργοναυτών”) ο τεχνικός του ΑΟ Καβάλα, Κώστας Ανυφαντάκης.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Κρητικού τεχνικού του ΑΟΚ:

Για την επαναφορά στο γήπεδο και την προσμονή για την έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ: Επιτέλους προπονήσεις, είναι μεγάλη μας η χαρά, κάτω από τις δυσκολίες που βιώνει ο πλανήτης. Είναι πολύ καλύτερη η ψυχολογία παικτών, νιώθουμε τυχεροί που κάνουμε προπονήσεις και αυτό που αγαπάμε, σε σχέση με άλλες ομάδες της κατηγορίας, που έχουν απαγόρευση. Βεβαίως, παραμένουμε ανήσυχοι για το τι θα γίνει στο μέλλον. Κάνουμε προγραμματισμό βάσει αυτού που ξέραμε από την αρχή, οτι το πρωτάθλημα ξεκινά στις 28 Μαρτίου. Δυστυχώς υπάρχουν απρόβλεπτες καταστάσεις και συνέχεια καλούμαστε να αναθεωρήσουμε το πρόγραμμά μας. Μακάρι να αρχίσουμε αυτή την ημερομηνία που ανακοινώθηκε, αλλά δυστυχώς δε μπορεί να μας το εγγυηθεί κανείς”.

Για τους μεγαλεπήβολους στόχους της Καβάλας φέτος: Eίναι μονόδρομος να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Καβάλα έχει μεγάλη ιστορία και μάλιστα πρόσφατη, όταν πρωταγωνιστούσε και στην Α’ Εθνική. Διαθέτει όνομα, ιστορία και μέγεθος ο σύλλογος που δεν του επιτρέπουν κάτι άλλο. Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί, ετοιμάζουμε μια ομάδα με καλό υπόβαθρο και μέλλον. Αυτός είναι ο δρόμος μας, η δημιουργία με πολλά παιδιά από την Καβάλα. Να μπορεί να ανταποκρίνεται οικονομικά η ομάδα και να γίνει αυτό που ονειρεύεται η διοίκηση, να πετύχουμε το στόχο της ανόδου που θέλουν όλοι”.

Soccerpractor

Περισσότερα Εδω!