ΝΦ


Τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά στην κυανέρυθρη ΠΑΕ που έπειτα από τον κορονοϊό που «έπληξε» σε μεγάλο ποσοστό την ομάδα, προσπαθεί να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον ιό. 

Το έργο που έχει να φέρει εις πέρας αυτή την εβδομάδα η Βολιώτικη ομάδα είναι και πάλι δύσκολο διότι καλείται να αγωνιστεί με -6 βασικούς παίκτες. Οι παίκτες που δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι οι Ζαν Μπαριέντος, Σαλβαδόρ Σάντσες, Τάσος Τσοκάνης, Σέρτζιο Τέκιο, Αντώνης Ντεντάκης και Ίκερ Γκουαροτσένα.

Ο Μπαριέντος θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής διότι συμπλήρωσε κάρτες ενώ ο Σάντσες αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Τσοκάνης έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου εδώ και μία εβδομάδα στην προπόνηση. Ο Τέκιο δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί, μετά τη θλάση τρίτου βαθμού που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ντεντάκης θα απουσιάσει από τον αγώνα διότι έχει να προπονηθεί εδώ και αρκετές ημέρες ενώ ο Γκουαροτσένα είναι απών καθώς εγκατέλειψε την ομάδα έπειτα από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Με αυτά τα δεδομένα είναι δύσκολο η ομάδα να ανακάμψει και να επιστρέψει στο αγωνιστικό επίπεδο που βρισκόταν πριν,με αποτέλεσμα να χάσει και πολύτιμους βαθμούς.
Ωστόσο, η ομάδα έχει παίξει έναν αγώνα με τον ΟΦΗ που αν και χαμένος δεν ήταν τόσο καταστροφικός μιας και ο Βόλος παραμένει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, από εδώ και πέρα όμως τα παιχνίδια είναι σημαντικά και το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να επανέλθει όσο πιο γρήγορα μπορεί.