ΝΦ

Να αφήσει πίσω το άσχημο αποτέλεσμα με την ομάδα του ΟΦΗ θέλει ο Βόλος κι να κάνει μία νέα αρχή που θα τον κάνει να επιστρέψει στις νίκες.

Η 9η αγωνιστική δεν ξεκίνησε καλά για τους Βολιώτες που ηττήθηκαν με το βαρύ σκορ 1-4 από τον ΟΦΗ και μένοντας αρκετά νωρίς στο παιχνίδι με 10 παίκτες. Κάτι που όπως είναι φυσιολογικό θέλουν να ξεχάσουν και οι παίκτες αλλά και ο προπονητής, διότι γνωρίζουν πως η εικόνα και το αποτέλεσμα είναι κάτι που δεν αρμόζει στην κυανέρυθρη ΠΑΕ με βάση τα δεδομένα που έχει δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος έως και τώρα.

Την Δευτέρα θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλων στην Σμύρνη σε ένα παιχνίδι που το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα αφήσουν στην τύχη τους. Οι επιστροφές των παικτών που απουσίαζαν λόγο τραυματισμού είναι πολύ σημαντικές για την ομάδα αλλά και για τα θετικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα την Δευτέρα ο Βόλος να παρουσιαστεί με μία εντελώς διαφορετικής εικόνα. Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται κανονικά με τον Λόπεθ να μην επιτρέπει στους παίκτες του να πέσουν ψυχολογικά.