Μεγάλη ατυχία για την Εθνική ομάδα Ποδηλασίας Πίστας. Εκτός συνέχειας του 11ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, που διεξάγεται στο Plovdiv της Βουλγαρίας, τέθηκε ο Χρήστος Βολικάκης. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης τερμάτισε στη 14η θέση στο πρώτο αγώνισμα του omnium, το scratch, όμως μια θλάση που υπέστη στον αγώνα δεν του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
«Δυστυχώς μετά από μια θλάση στο πόδι στο πρώτο από τα τέσσερα αγωνίσματα του omnium τη δεύτερη μέρα των αγώνων δε μου άφησε περιθώρια να συνεχίσω στο Ευρωπαϊκό́ Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας , η αποχή τόσο καιρό από τους αγώνες έπαιξε σίγουρα το ρόλο της. Επιστροφή στην Ελλάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας, εύχομαι να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτούς τους δύσκολους καιρούς να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας γιατί αυτό προέχει και να ξεκινήσουμε πλέον την Ολυμπιακή μας προετοιμασία για το μεγάλο όνειρο που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Tokyo»

Στη Βουλγαρία βρίσκονται επίσης οι Σωτήρης Μπρέτας, Γιάννης Καλογερόπουλος, Κωνσταντίνος Λιβανός, Ζαφείρης Βολικάκης και Αργυρώ Μηλάκη. Ο Σωτήρης Μπρέτας αγωνίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου, στον ημιτελικό του sprint, με αντίπαλο τον Ρώσο Ολυμπιονίκη Denis Dmitriev. Ο Μπρέτας δεν κατάφερε να επιβληθεί του αντιπάλου του κι έτσι δεν πήρε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος.

Περισσότερα Εδω!