ΝΦ
Η εμπειρία των παικτών και η γνώση τους στο ποδόσφαιρο είναι εκείνη που θα τους κάνει να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά μιας και ο Άνχελ Λόπεθ δυσκολεύεται πολύ να δουλέψει με τους παίκτες του λόγο κορονοϊού.

Δύσκολα θα συνεχίσουν τα πράγματα στην ομάδα του Βόλου μιας και η κατάσταση που επικρατεί δεν βοηθάει καθόλου στα σχέδια της διοίκησης και του προπονητή Λόπεθ.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τους ποδοσφαιριστές που είναι αρνητικοί στα τεστ,  ωστόσο τα γκρουπ που έχουν δημιουργηθεί ανά 5 άτομα δεν βοηθούν στο ομαδικό κομμάτι.
Ευχή όλων στην κυανέρυθρη ΠΑΕ είναι να συνεχίσουν με την ίδια νοοτροπία και την ίδια ψυχολογία. Είναι κρίμα στο σημείο που έχει φτάσει τόσο νωρίς να χάσει τον έλεγχο και να πέσει βαθμολογικά φτάνοντας ομάδες που δεν είναι ισάξιες αγωνιστικά. Η 9η αγωνιστική πλησιάζει και πρέπει να βρει όσο το δυνατό πιο έτοιμους τους κυανέρυθρους ποδοσφαιριστές, το θετικό στην όλη κατάσταση είναι πως το ματς στις 23 Νοεμβρίου θα γίνει εντός έδρας ενώ έπειτα από τόσες μέρες παύσης αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές έχουν ξεκουραστεί.