Ο κορωνοϊός ορίζει τις… εξελίξεις στη χώρα μας και μέχρι στιγμής, τα μόνα πρωταθλήματα που συνεχίζουν είναι της Super League 1 και τη Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς αναφέρθηκε στην πιθανότητα να ξεκινήσουν και άλλα πρωταθλήματα, υπογραμμίζοντας όμως, πως θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να τηρήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Αναμένουμε. Στην αρχή δεν υπήρχαν τα πρωτόκολλα. Τώρα θα περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Η Super League 1 το έχει αυτό, το έχει δουλέψει. Έχει δώσει τις εξετάσεις το πώς μπορεί να διαχειριστεί τα κρούσματα και δεν είναι και λίγα. Η Super League 1 και η Basket League συνεχίζουν, οι άλλες είναι υπό εξέταση. Όπως και το βόλεϊ, το χάντμπολ με εβδομαδιαίο τεστ. Σιγά σιγά αν ανακοπεί αυτή η ραγδαία αύξηση, με τα μέτρα και την πειθαρχία θα ανοίξουν ξανά. Πρέπει να πείσουν οι υπόλοιπες κατηγορίες ότι μπορούν να εφαρμόσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα πρέπει να περάσουν από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ

Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!