Μετά από την επιστροφή της αποστολής από την Ουκρανία, η ΑΕΚ ανακοίνωσε έξι κρούσματα κορωνοϊού με αποτέλεσμα να αναβληθεί το παιχνίδι με τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Ζόρια, Στάνισλαβ Ογκάνοφ, μίλησε σε Μέσο της χώρας του λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία ευθύνη των Ουκρανών για το γεγονός αυτό και πως οι άνθρωποι της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορωνοϊού μόλις έμαθαν ότι οι παίκτες της Ένωσης είναι θετικοί στον covid-19.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την υποδοχή των επισκεπτών, την άφιξή τους, τη διαμονή σε ξενοδοχείο, τις προφυλάξεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Το πεδίο ευθύνης μας είναι το γήπεδο. Όλοι όσοι εισήλθαν στην αρένα είχαν σήμα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, και ελέγχθηκαν από τον εκπρόσωπο του αγώνα. Επομένως, οι κατηγορίες των Ελλήνων εναντίον μας είναι αβάσιμες, αυτά είναι τα προβλήματά τους και τα προβλήματα της εταιρείας με την οποία εργάστηκαν σε αυτό το θέμα.

Οι παίκτες μας, όπως έπρεπε σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο της UEFA, υποβλήθηκαν σε τεστ δύο ημέρες πριν από τον αγώνα και δεν υπήρχαν θετικά αποτελέσματα. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν ήρθε στο παιχνίδι, αρρώστησε. Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι οι ίδιοι έφεραν άρρωστους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, μετά το παιχνίδι με τη Ζόρια, είπαν ότι ένας από τους παίκτες τους είχε πυρετό, οπότε πέταξαν επειγόντως στο σπίτι τους. Όσο για το αν θα κάνουμε έκτακτα τεστ στους παίκτες μας τώρα, δεν το νομίζω. Ακολουθούμε το πρωτόκολλο και ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!