ΝΦ

Και θετικά στοιχεία υπάρχουν στην παύση της ομάδας λόγο κορονοϊού και λόγο εθνικής Ελλάδος αυτή την εβδομάδα.

Η 8η αγωνιστική με την ομάδα της Τρίπολης αναβλήθηκε λόγω πολλών κρουσμάτων στην Βολιώτικη ομάδα ενώ αυτή την εβδομάδα λόγω της Εθνικής ομάδας.

Πολλοί ανέφεραν ότι αυτές οι δύο εβδομάδες θα έχουν ως αποτέλεσμα οι παίκτες να βγουν εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει , με αφορμή την παύση είναι μία καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του Λόπεθ να ξεκουραστούν ( όσοι δεν προπονούνται) και να επιστρέψουν πανέτοιμοι,δυνατοί και ξεκούραστη για τις σκληρές προπονήσεις που καλούνται να βγάλουν εις πέρας.

Η κυανέρυθρη ΠΑΕ έχει κάνει ένα καταπληκτικό ξεκίνημα, οι παίκτες έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια για το αποτέλεσμα και το θέαμα που βγαίνει προς τα έξω και φυσικά αυτό θέλει να συνεχιστεί και στους υπόλοιπους αγώνες. Η ομάδα του Βόλου έχει θέσει υψηλούς στόχους, με τους φιλάθλους να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με το φετινό ρόστερ και δείχνοντας κατανόηση για την υγεία όλων των παικτών,περιμένοντας να επιστρέψουν όλοι και να χαρίσουν κι άλλες νικηφόρες στιγμές στην ομάδα.