Ο αποκλεισμός της Μπενφίκα από το Champions League δεν επηρέασε τις απαιτήσεις του Ζόρζε Ζεσούς για ενίσχυση… Ο Πορτογάλος προπονητής επιμείνει στην ανάγκη απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού και φρόντισε να το καταστήσει σαφές στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Φαμαλικάο, για το πορτογαλικό πρωτάθλημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν ζητάμε πολλούς παίκτες. Πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε συμφωνήσει με τη διοίκηση ότι αν περάσει η ομάδα μας, τότε θα αποκτήσουμε έναν κεντρικό αμυντικό. Το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε, δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει κάτι» δήλωσε με νόημα ο Ζεσούς.

Ασφαλώς, η αναφορά του Ζεσούς στη μεταγραφή ενός στόπερ, προκάλεσε την άμεση σύνδεση με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ο διακαής πόθος του προπονητή των Λουζιτανών, αλλά μετά την ήττα της Μπενφίκα από τον ΠΑΟΚ διαφάνηκε μία υπαναχώρηση στην υπόθεση.

Για την ώρα, δεν έχουν «διαρρεύσει» νεότερες πληροφορίες ότι έχει μεταβληθεί η κατάσταση. Όμως, τα ρεπορτάζ των ρεπόρτερ της Μπενφίκα υποστηρίζουν ότι θα προκύψει μία κίνηση – έστω διερευνητική – για τον Σεμέδο. Η δήλωση του Ζεσούς έδειξε με απόλυτο τρόπο τις σκέψεις του και θεωρείται βέβαιο ότι θα θέσει επί τάπητος τον Σεμέσο.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!