Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό ήταν όπως είναι λογικό ο Δημήτρης Μάνος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς με την Κόλος όπου ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε. Έπρεπε να δείξουμε περισσότερο πάθος. Έπρεπε όταν βάλαμε το γκολ να τα δώσουμε όλα, να γυρίσουμε το ματς και να το πάρουμε. Στην έδρα μας έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μια ομάδα όπως ο Άρης πρέπει πάντα να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Είναι και το άδειο γήπεδο αλλά δεν θα σταθώ εκεί αυτά είναι δικαιολογίες. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο που τον στεναχωρήσαμε και να δουλέψουμε για να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος, στεναχωρήθηκα με τον αποκλεισμό, αλλά θέλω να δουλέψω και να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σε αυτή την ομάδα».

Για το σχήμα με τους δύο επιθετικούς: «Η αντίπαλη ομάδα είχε κάτσει πίσω και δεν μπορέσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!