Ο προπονητής της Κηφισιάς είναι το ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο σύλλογο. 

Νωρίτερα, η MikriLiga σας είχε ενημερώσει για την αναβολή του φιλικού με τον ΑΣ Σαντορίνης 2020 λόγω κορονοϊού (δείτε εδώ), και λίγο αργότερα ο σύλλογος γνωστοποίησε πώς πρόκειται για τον τεχνικό της, Νίκο Κούστα.

Όπως είναι λογικό, όλη η ομάδα θα υποβληθεί σε τεστ, ενώ η Κηφισιά ζήτησε και συγγνώμη από τη Σαντορίνη για την αναβολή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει: 

“Κατά την χθεσινή ημέρα ο Προπονητής μας ήταν εμπύρετος και καταβεβλημένος, πράγμα που τον οδήγησε στο να διεξάγει το τεστ ώστε να διαπιστωθεί αν είναι θετικός ή όχι στον κορωνοιό.

Περιμένοντας τα αποτελέσματα ο coach μπήκε στην διαδικασία της καραντίνας και των διαδικασιών που απαιτούνται. Χαίρει άκρας υγείας χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο είναι η υπευθυνότητα και η σοβαρή στάση απέναντι στα γεγονότα.

Έτσι, ο προγραμματισμένος σημερινός φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Σαντορίνη 2020 μετά από τη σύμφωνη γνώμη των δυο σωματείων αναβάλλεται ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Στις επόμενες δυο ημέρες όλη η ομάδα μας θα υποβληθεί σε τεστ ενώ για τις 4 ημέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική δραστηριότητα. 

Ζητούμε συγνώμη από το φιλικό σωματείο της Σαντορίνης 2020.”

Περισσότερα Εδω!