Τα Χανιά ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πτολεμαΐδα και πλέον παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για τη βάση τους.

Από τις 7 του μήνα ξεκίνησε η σκληρή προετοιμασία στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και η τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής. Το πρόγραμμα είχε προπόνηση αποκατάστασης και αποφόρτισης μετά από το οικογενειακό δίτερμα της Πέμπτης.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης το διάστημα αυτό είχε την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα, βλέποντας τις τελευταίες μέρες και τα νέα αποκτήματα Νίκολιτς και Καμαρά να ενσωματώνονται. Πλέον αναμένει τις τελευταίες κινήσεις της ομάδας για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Το πρόγραμμα είχε προπόνηση αποκατάστασης και αποφόρτισης μετά από το οικογενειακό δίτερμα της Πέμπτης. Η αποστολή παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τα Χανιά, μετά από την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας στη Δυτική Μακεδονία (7-18 Σεπτεμβρίου).

Το Σαββατοκύριακο υπάρχει ρεπό για τις απαραίτητες… ανάσες και από το απόγευμα της Δευτέρας θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Περισσότερα Εδω!