Ο Γιώργος Μπάρλος έχει ξεκινήσει ήδη εργασίες στο γήπεδο της Αγυιάς όπου θα γίνουν σημαντικές βελτιώσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία και στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει στο γήπεδο συνεργεία που καθημερινά δουλεύουν ώστε να αλλάξει όψη το γήπεδο της Αγυιάς.

Έγινε βάψιμο στα πάγκους των ομάδων, ενώ θα βαφτούν εξωτερικά με κόκκινο χρώμα όλα τα δημοσιογραφικά θεωρεία που θα γίνουν καινούρια. Θα φύγουν όλες οι παλιές πόρτες και θα αντικατασταθούν από καινούριες στα θεωρεία , θα αλλαχθούν όσα παράθυρα έχουν πρόβλημα ενώ ο Γιώργος Μπάρλος ζήτησε από τον εργολάβο να αποκατασταθεί και το πρόβλημα στην οροφή των δημοσιογραφικών θεωρείων ώστε να μην στάζουν, ενώ η ΠΑΕ θα μεριμνήσει να παρέχουν όλες τις ανέσεις με ίντερνετ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου. Θα αλλάξει εντελώς η εικόνα των θεωρείων ενώ ήδη έχει αλλάξει η φυσούνα του γηπέδου.

Παράλληλα θα γίνουν δυο νέες μεταλλικές κατασκευές για την είσοδο των ομάδων που θα βγαίνει η καθεμία ξεχωριστά και θα συναντούνται στην αρχή της φυσούνας για να μπουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Εντυπωσιακές αλλαγές όμως και στον χώρο των αποδυτηρίων αφού εκτός από το βάψιμο ανακαινίζονται πλήρως καθώς θα γίνουν και άλλες εργασίες.

Ήδη οι ξυλουργοί τοποθετούν νέα ντουλάπια σουπερ λουξ στα αποδυτήρια και των δυο ομάδων ώστε να θυμίζουν αποδυτήρια μεγάλης ομάδας. Κάθε παίκτης θα έχει την θέση του για τα ρούχα του, για την τσάντα του, για τα παπούτσια του, αλλά και ατομική πρίζα για το τηλέφωνο του!

Έχει ξεκινήσει γενική επισκευή στους χώρους των γραφείων του προπονητή, τεχνικού επιτελείου, της διοίκησης, των διαιτητών, φροντιστών αφού τα πάντα θα γίνουν καινούρια. Θα φτιαχτούν νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις, ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις, ενώ θα μπουν συνεργεία καθορισμού που θα καθαρίσουν όλο το γήπεδο.

Καθημερινά δουλεύουν πάνω από 14 άτομα στο γήπεδο, ενώ οι βελτιώσεις και οι αλλαγές σε δημοσιογραφικά θεωρεία και αποδυτήρια θα στοιχίσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ στον Γιώργο Μπάρλο.

Πηγή: SportFM Πάτρας

 

The post Παναχαϊκή: Αλλάζει μορφή σταδιακά η Αγυιά appeared first on .

Περισσότερα Εδω!