Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο «Γεντί Κουλέ» με 1-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού και αποκλείστηκε από το Europa League. Ο Γιώργος Σίμος αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του μετά από τη λήξη του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο προπονητής των Κρητικών δήλωσε στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα αλλά υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν οι παίκτες του.

Συγκεκριμένα είπε: «Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά και περήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών. Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Όλοι έδωσαν ό, τι είχαν αλλά οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο.

Ο Απόλλων έχει πολύ περισσότερα παιχνίδια αλλά και πάλι στις στιγμές που είχαμε θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν το κάναμε και το έκανε ο Απόλλων. Οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα και ελπίζω να επιστρέψουμε πιο ώριμοι.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξυπνήσουμε και να συγκεντρωθούμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ο Απόλλων έχει τρομερή εμπειρία στην άμυνά του αλλά δεν είχαμε και εμείς την τελική πάσα-σέντρα που θα έπρεπε, όμως είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!