Οι φίλαθλοι του Πλατανιά δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι σε όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στην αγαπημένη τους ομάδα. 

Στην ανακοίνωσή τους, εκφράζονται απευθείας στον Πρόεδρο των ερυθρόλευκων, Μανώλη Μαθιουλάκη, τονίζοντας πώς αναγνωρίζουν τη συμβολή του και του ζητούν να μην ρίξει την προσπάθεια τόσων ετών στα βράχια.

Η ανακοίνωση των Ultras:

“Πρόεδρε ο κύκλος σου στην ομάδα έκλεισε…Πρέπει όμως να κλείσει και με ωραίο τρόπο μετά από αυτά τα 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας και της μέγιστης συμβολή σου που όλοι αναγνωρίζουμε…Πρέπει όμως και εσύ να αναγνωρίσεις κατι…

Η ομάδα αυτή σημαίνει πολλά για εμάς…είναι οι Κυριακές μας..Το πάθος μας…Η ζωή μάς…οι Κυριακες που όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα έχτισαν με κοπο,ιδρώτα και χρήμα εδω και πολλα Χρόνια…απο το περιφερειακο 20 χρονια πριν μεχρι και σημερα..

οφείλεις λοιπόν να κάνεις το καθήκον σου και να μν παίζεις με τον πόνο μας…οφείλεις να κρατήσεις τον λόγο σου…να ξεχρεώσεις δηλαδή οπως υποσχεθηκες στον φιλαθλο κοσμο του πλατανια και η ομαδα αυτή να συνεχίσει τον δρόμο της αν όντως θέλουν κάποιοι άλλοι να την αναλάβουν!

Αυτό δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαίωμα να μας το στερήσεις!

Κάνε αυτό που αρμόζει στην ομάδα της καρδιάς μας!Είναι κρίμα η προσπάθεια όλων αυτών των ετών να πέσει στα βράχια και να ολοκληρωθεί με τόσο άδοξο τρόπο.”

Δείτε επίσης:

Βόμβα: Τέλος ο Πλατανιάς, δε δήλωσε συμμετοχή στην SL2!

Σανίδα σωτηρίας για Πλατανιά σε δυο περιπτώσεις – Ποιες είναι αυτές

Η Τρίγλια «χτυπάει» πρώην του ΑΟ Τρίκαλα

Πήρε στόπερ ο Διαγόρας

Ξανά στα Τρίκαλα ο Ριζογιάννης

Ολυμπιακός Βόλου: Ξηρόφωτος ο εκλεκτός για τον πάγκο!

 

Περισσότερα Εδω!