Σε διαδικασία που αφορά την αλλαγή σελίδας βρίσκεται ο Πλατανιάς. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η επιβεβαίωση για τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, κάτι που είναι προγραμματισμένο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη.

Παρότι η πληροφόρηση είναι σύνθετη αυτή τη στιγμή, οι νέοι επενδυτές βρίσκονται σε διαδικασία να ολοκληρώσουν το ζήτημα προκειμένου να περιέλθει η ΠΑΕ στη διάθεσή τους και από ‘κει και πέρα να μπορέσει η ομάδα να προγραμματιστεί σε αγωνιστικό επίπεδο για τη νέα σεζόν.

Βασικό ζήτημα είναι οι ανοικτές οικονομικές υποθέσεις που υπάρχουν στον Πλατανιά, με δεδομένο κιόλας ότι μετά την έλευση του κορονοϊού, από τον περασμένο Μάρτιο δηλαδή και στη συνέχεια, ουσιαστικά υπήρξαν ελάχιστες πληρωμές λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε. Το βασικό ζήτημα, λοιπόν, είναι το οικονομικό, όπως αναμενόταν άλλωστε και αυτό που απομένει να φανεί, είναι πώς θα εξελιχθεί.

Από ‘κει και πέρα, ο άνθρωπος που θα “τρέξει” αγωνιστικά την ομάδα από διοικητικής πλευράς θα είναι ο Τάκης Βελαλόπουλος. Συγκεκριμένα, όπως διαφαίνεται, θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης. Επίσης, όπως όλα δείχνουν, στην ομάδα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ένας από τους διοικητικούς παράγοντες που έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα του Πλατανιά, ο Δημήτρης Μαθιουλάκης, διατηρώντας τον ρόλο του γενικού αρχηγού.

Σε ό,τι αφορά τον Βελαλόπουλο πάντως, όπως φαίνεται, η δράση του στον Πλατανιά θα έχει διάρκεια και δεν θα περιοριστεί στις συζητήσεις που έγιναν με τον κ. Μαθιουλάκη για την εξαγορά της ΠΑΕ, εκπροσωπώντας ο ίδιος και το γραφείο του τους τρεις επενδυτές.

Πηγή: Athlitiko

Περισσότερα Εδω!