Τότε εκπνέει άλλωστε και η προθεσμία για συμμετοχή για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 -ανάμεσα στις οποίες και για τον Πλατανιά- στο νέο πρωτάθλημα.

Η ουσία είναι ότι λύση όπως φαίνεται, βρέθηκε μετά τις πολύωρες συζητήσεις που υπήρξαν μεταξύ του Μανώλη Μαθιουλάκη και του Παναγιώτη (Τάκη) Βελαλόπουλου ο οποίος εκπροσώπησε μαζί με δικηγόρο που παρέστη στις συζητήσεις την τριάδα των επενδυτών που έχει αποφασίσει να ασχοληθεί διοικητικά με τον Πλατανιά. Να σημειωθεί ωστόσο πως για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει διαρρεύσει το όνομα κανενός εκ των τριών, είναι ζήτημα δε πόσα άτομα γνωρίζουν για ποιους πρόκειται…

Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και οικονομικό αντίτιμο, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια προκειμένου ν’ αγοραστεί η ΠΑΕ με ένα ποσό που ανέρχεται στις 350.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα παρ’ όλα αυτά θα διατεθούν αποκλειστικά για έξοδα και υποχρεώσεις που υπάρχουν στον Πλατανιά και οι οποίες σε κάθε περίπτωση στη συνέχεια θα κλείσουν οποιαδήποτε ανοιχτή εκκρεμότητα υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Οι νέοι επενδυτές όμως φαίνεται να επικεντρώνουν άμεσα και στο αγωνιστικό σχέδιο της ομάδας.

Δεδομένη μπορεί να θεωρείται η προφορική συμφωνία με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Από εκεί και πέρα, θα ακολουθήσει ο ερχομός αρκετών ποδοσφαιριστών από τη στιγμή κιόλας που αυτοί που έχουν απομείνει στο ρόστερ του Πλατανιά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού.

Η ουσία είναι ότι οι εξελίξεις του Πλατανιά έχουν πλέον “τρέξει” και απομένει απλά να πάρουν επίσημη μορφή, κάτι που αναμένεται να γίνει στα επόμενα εικοσιτετράωρα. Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν στη διάθεσή μας και έχουμε παρουσιάσει από την πρώτη στιγμή, θα γίνει επίσημη παρουσίαση για την αλλαγή σελίδας τον Πλατανιά σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί προσεχώς.

Πηγή: athlitiko

Περισσότερα Εδω!