Η Νίκη Βόλου ήρθε σε συμφωνία για τη χρήση του Πανθεσσαλικού και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου τα έχωσαν στον Αχιλλέα Μπέο.

Αναφορά στο Πανθεσσαλικό και στην κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Νίκη Βόλου να το χρησιμοποιεί ως έδρα της αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, φιλοξενούμενος τηλεφωνικά στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας .

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και Δήμαρχος της πόλης είπε σχετικά: «Η Νίκη Βόλου ήρθε και ζήτησε το Πανθεσσαλικό και ειπωθήκανε κάποια πράγματα. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δεσμεύτηκε για κάποια πράγματα και καταρχήν είπαμε “ναι”. Θα το δούμε. Μην βγάζουν οι “Αποστολακόπουλοι” ότι η Νίκη θα πάει στο Πανθεσσαλικό. Είμαστε άνδρες, δώσαμε τα χέρια με τον κ. Παπακωνσταντίνου, αν τηρηθούν από την πλευρά του αυτά που είπαμε, πολύ ευχαρίστως να μπει η Νίκη».

Για τα έξοδα συντήρησης του Πανθεσσαλικού και τη συμφωνία με τη Νίκη Βόλου: «Ο Βόλος πλήρωσε πέρυσι τα έξοδα της ανακατασκευής. Από τη Νίκη δεν έχει απαίτηση να πληρώσει μέρος των εξόδων αυτών. Από τη στιγμή όμως που θα μπει μέσα, θα πρέπει να επιμερίζεται το 50% των εξόδων συντήρησης. Τα έξοδα τα καθορίζει ο Βόλος, όχι η Νίκη. Ακόμη και στον Δήμο να περιέλθει το Πανθεσσαλικό, τη συντήρηση θα συνεχίσει να την κάνει ο Βόλος. Τα έξοδα θα τα επιμεριστούν οι δύο ΠΑΕ. Τη μία εβδομάδα θα παίζει ο Βόλος και την άλλη η Νίκη».

Νωρίτερα, οι Austrian Boys εξαπέλυσαν ευθεία «επίθεση» στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μετά τα σημερινά δρώμενα που αφορούν την ομάδα μας έχουμε να δώσουμε τις δικές μας απαντήσεις για να μαθαίνει ο κόσμος την πραγματική αλήθεια…

1) Την ομάδα τότε την έριξες για 80.000€ και όχι για 800.000€ για τις οποίες ισχυρίζεσαι.

2) Επειδή έχεις χάσει επεισόδια, τα μέλη του Ερασιτέχνη είναι τα τετραπλάσια και όχι αυτά που ισχυρίζεσαι.

3) Δίνεις το ΕΑΚ για να παίξουν φιλικό τα Τρίκαλα και η Παναχαϊκή, που δεν έχουν καμία σχέση με την πόλη μας, αλλά στην ομάδα μας δεν το δίνεις ούτε για να κάνει προπόνηση.

4) Δεν δίνεις γήπεδο στην ομάδα μας για να παίξει στο πρωτάθλημα, επειδή ισχυρίζεσαι ότι δεν παραδώσαμε το γήπεδο της Νεάπολης όπως πρέπει, ενώ στα αδέρφια σου πλέον στη Νέα Ιωνία τους παραχωρείς το Πανθεσσαλικό για να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.

5) H ομάδα μας, το ποδόσφαιρο το παίζει μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι κάτω από το τραπέζι.

6 ) Όποιος έρθει με τον γνωστό παράνομο η νόμιμο τρόπο να πάρει τον Ερασιτέχνη από την γνωστή «παρέα» με όποιον «μπροστάρη» και να φαίνεται από την γνωστή κλίκα θα φάει πόρτα. Γιατί ο Ερασιτέχνης ανήκει στον λαό του Ολυμπιακού Βόλου.

7) Γιατί δεν βγαίνεις δημόσια να παραδεχτείς, ότι έχεις πρόβλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου; Αλλά το κάνεις με «πλάγιους τρόπους»;

8) Τέλος, θα θέλαμε να αναφέρουμε το πιο σημαντικό για πολλοστή φορά: Σε όποιο γήπεδο και να παίξουμε εξαιτίας σου, σε όποια πόλη, σε όποιο νομό, σε όποια κατηγορία εμείς θα είμαστε εκεί. Γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν ποτέ».

Δείτε επίσης:

Θλίψη για Φούαση – Δύσκολες στιγμές

Καλαμάτα: Οι παίκτες μας αποχωρούν

Έρχονται οι επενδυτές και πάει για Οφρυδόπουλο

Βόμβες από Καλαμάτα: «Λύση… χθες, πάμε σε απολύσεις»

Το ξέκοψαν στον Ασπρόπυργο – Πήρε θέση ο Μελετίου

Στην αντεπίθεση και ο Πανσερραϊκός για την αναδιάρθρωση

Αντιδρά και ο Πιερικός – Μήνυμα σε Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση

5.000 θεατές σε συναυλία αλλά τα γήπεδα παραμένουν κλειστά!

Περισσότερα Εδω!