Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή περιέρχονται τα διοικητικά του Πλατανιά.

Σε επικοινωνία που είχε το athlitiko με τον Μανώλη Μαθιουλάκη, επιβεβαίωσε τις εξελίξεις που καταγράφονται, λέγοντας πως ενδεχομένως, αποφάσεις να υπάρξουν μέχρι την Παρασκευή (11/9) το μεσημέρι.

Εάν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, λοιπόν, και στην πράξη, μέσα στις επόμενες ώρες ενδέχεται να καταγραφούν πολύ σημαντικές, ιστορικές εξελίξεις στον Πλατανιά.

Από την πλευρά του, ο κ. Μαθιουλάκης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με δύο επίδοξους, απ’ ό,τι φαίνεται, μνηστήρες και η διαδικασία βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί με τον ένα, ή με τον άλλο τρόπο. Η πιο “σοβαρή” περίπτωση αξιολογείται αυτή ενός Αθηναίου επιχειρηματία, για τον οποίο έχουμε σημειώσει εξ αρχής. Ο συγκεκριμένος φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον κ. Μαθιουλάκη ώστε ν’ αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ. Η άλλη περίπτωση, που δεν είναι απόλυτα σίγουρη, αφού η πληροφόρηση είναι πολύ δύσκολη, φέρεται ν’ αφορά έναν Κύπριο επενδυτή.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές αόριστες φήμες, για τις οποίες δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να εστιάσουμε, διότι φαίνεται να προέχουν άλλα, πολύ σοβαρότερα ζητήματα, αφορούν δε επίσης το γεγονός ότι οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, άρα δεν γίνεται να αξιολογηθούν με μέτρο από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα. Αυτό το τονίζουμε γιατί ακούγεται μεταξύ άλλων και για πώληση, έναντι αντιτίμου, της ΠΑΕ.

Το athlitiko λόγω της σοβαρότητας που παρουσιάζει το θέμα ζητά απευθείας πληροφορίες από τον κ. Μαθιουλάκη ο οποίος ωστόσο κρατά το στόμα του κλειστό, αν και παραδέχεται τις συζητήσεις που υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση, το ρεπορτάζ εστιάζει σε αυτό που μας δηλώνει ο κ. Μαθιουλάκης πως «μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα γνωρίζουμε».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!