ΝΦ

Για ακόμη έναν τελικό  το Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου.Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Στον Βόλο είναι πλέον συνηθισμένο μεγάλες ομάδες όπως Ολυμπιακός,ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τέτοιου είδους αγώνες να χρησιμοποιούν το στάδιο της πόλης μας.
Ο Βόλος θα δείξει για ακόμη μία φορά ότι μπορεί να χειριστεί τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις όπως έκανε και στο παρελθόν,άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι αρμόδιοι αποφασίζουν συνεχώς το ίδιο γήπεδο.

Πολύ πιο εύκολο θα είναι και το έργο της αστυνομίας μιας και η παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων λόγο της γνωστής πανδημίας τους καθιστά αδύνατο να παρεβρεθούν στο γήπεδο. Και γι αυτό το λόγο το αυριανό ματς δεν θα «ταράξει» ιδιαίτερα την πόλη όπως τις προηγούμενες φορές που οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων γέμισαν κυριολεκτικά τα μαγαζιά του Βόλου. Για ακόμη μία φορά ο κορονοϊός φέρνει αρνητικά αποτελέσματα και στους φιλάθλους που δεν θα βρίσκονται στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας αλλά και στους καταστηματάρχες του Βόλου που δεν θα έχουν κανένα απολύτως κέρδος έπειτα από τον αγώνα.