Η ΠΑΕ Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω:

«Έξι μήνες μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος και με τον COVID-19 σε έξαρση 22 ομάδες και 1500 οικογένειες δεν γνωρίζουν την επόμενη μέρα. 18 νομοί της Ελλάδας και 22 ομάδες με χιλιάδες φιλάθλους στο σύνολο ζητούν δικαίωση. Ήρθε η ώρα το κατασκεύασμα του πρώην υφυπουργού κ. Βασιλειάδη και της προηγούμενης κυβέρνησης, που καταψηφίστηκε απ όλα τα κόμματα αλλά και τον Ελληνικό λαό, να γίνει ένα κακό όνειρο.

Κύριε Υφυπουργέ ήρθε η ώρα για μία νέα αρχή στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, 22 ομάδες με μεγάλη ιστορία οι περισσότερες ζητούν το ΔΙΚΑΙΟ. Ζητούν την δημιουργία μια νέας Super League 2, που να απαρτίζεται από 2 ομίλους, με ομάδες ΥΓΙΕΙΣ και με αυστηρά οικονομικά κριτήρια συμμετοχής.

ΥΓ: Όσο για την ανυπόγραφη ανακοίνωση δήθεν από τις ομάδες της Super League 2, για πρωτάθλημα 12 ομάδων και την αντίθεση τους σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, δεν αξίζει να σχολιάσουμε, αλλά ουδείς μπορεί να στερήσει στον Υφυπουργό να λάβει νομοθετική πρωτοβουλία για αναδιάρθρωση, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν έρχεται σε καμία σύγκρουση με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Κύριοι.. Το τσάμπα Πέθανε…»

Δείτε επίσης:

Το παρασκήνιο για τον Μόρα: «Δεν με πήραν ποτέ στο τηλέφωνο»

Η επίσημη απόφαση της FL: 2 όμιλοι αλλιώς… τέλος

Πυρ και μανία στον Αστέρα Βλαχιώτη

H απόφαση της ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά στη Γ’ Εθνική

Η ταλαιπωρία του Ολυμπιακού Βόλου φτάνει στο τέλος

Έκανε την υπέρβαση η Σαντορίνη

Σκάει «βόμβα» με Μπλάνκο στην Γ’ Εθνική

Πριν την Ξάνθη ήθελε και τον Πανσερραϊκό!

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!