Η επανεκκίνηση του Ηρακλή και η συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική είναι τουλάχιστον επεισοδιακή.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και μέλος της Επιτροπής Επανεκκίνησης, Νίκος Ποντίκης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM για την απόσυρση της Επιτροπής και του ιδίου και τη δήλωση του Θόδωρου Δρακόπουλου.

Ειδικότερα ο Θόδωρος Δράκοπουλος αναφορικά με το ρήγμα που δημιουργήθηκε στις σχέσεις του με τους παράγοντες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είπε πως ο ίδιος δεν θα συνεχίσει αν υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα στα διοικητικά του τμήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
«Υπάρχει μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας, δεν μπορώ να είμαι μαζί τους. Αναφέρομαι στον Παπαϊωάννου στον Βαφειάδη και άλλους. Ή εγώ ή αυτοί, δεν πάει άλλο. Πρέπει να πάρει την απόφαση ο κ. Ζαντόπουλος. Αυτοί ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει οικονομικά την ομάδα επί τρεις φορές.

Άξιο αναφοράς είναι ότι έδωσαν λάθος λογαριασμούς για να βάζουν χρήματα οι φίλοι του Ηρακλή. Μέσα σε λίγες ημέρες έκαναν 3 φάουλ και δύο πέναλτι. Εγώ ξεκαθάρισα την θέση μου και μέχρι στιγμής έχω βάλει χρήματα, ενώ και η άλλη πλευρά έχει βάλει ένα μικρό ποσό και αναμένεται να βάλουν και άλλα χρήματα».

Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε και ο Νίκος Ποντίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την περίεργη πλέον κατάσταση στον Ηρακλή:

«Δυστυχώς εκεί που πήγαμε να ηρεμήσουμε και φάνηκε να παίρνουν το δρόμο τους τα πράγματα, χωρίς να καταλάβω γιατί, προέκυψαν αυτά τα προβλήματα. Πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ τη δήλωση του κ. Δρακόπουλου που το λιγότερο είναι ατυχής. Τον σέβομαι και τον σεβόμαστε όλοι για το γεγονός πως βοήθησε το μπάσκετ του Ηρακλή, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποιοι είναι οι εμείς και ποιοι οι άλλοι. Να μας εξηγήσει τους λόγους».

Για την τοποθέτηση Δρακόπουλου για τους λανθασμένους λογαριασμούς και το ότι δεν χρειάζεται να βάλει το χέρι στην τσέπη ο κόσμος:

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν νομίζει ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μας, ας προχωρήσει μόνος. Αυτή την Επιτροπή την επέλεξε ο κόσμος μέσα από Γενική Συνέλευση για την Επανεκκίνηση. Έγινε η επανεκκίνηση. Αν νομίζει ο κ. Δρακόπουλος ότι δεν χρειαζόμαστε, κανένα πρόβλημα. Είμαστε χρόνια στον Ηρακλή και η προσφορά μας είναι τέτοια που μπορούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια και να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο».

Για τους λόγους που χαρακτηρίζει ατυχή τη δήλωση Δρακόπουλου:

«Είναι ατυχής η δήλωση. Αυτοί και εμείς, δεν δείχνει κάτι σωστό. Τι θα πει αυτοί κι εμείς; Ο ίδιος ας το εξηγήσει. Δεν ακούγεται καλά το αυτοί κι εμείς. Όλοι στην Επιτροπή είμαστε αξιοπρεπέστατοι και με ιστορία στον Ηρακλή. Αποσυρόμαστε. Πάντα είμαστε εργάτες του Ηρακλή, όποτε χρειάζεται. Το κάναμε και πριν από 3 χρόνια και αναλάβαμε την ομάδα τη βγάλαμε από τη Γ Εθνική στη Β’ Εθνική».

Για το αν οι άνθρωποι της Επιτροπής είχαν συγκεντρώσει χρήματα, ενώ ο Δρακόπουλος έχει εξασφαλισμένο το μπατζετ:

«Αυτό είπαμε. Αφού πληρώνει ας επιλέξει ο ίδιος τους ανθρώπους. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι με τη συνδρομή του κόσμου μαζέψαμε στη Γ’ Εθνική χρήματα, με οικονομικό απολογισμό κάθε μήνα, τρέξαμε την ομάδα και βγάλαμε αξιοπρεπώς τη χρονιά. Το ίδιο θα κάναμε και τώρα. Το μήνυμα το δικό μου είναι αυτή τη στιγμή που ο Ηρακλής είναι σ’ αυτή την κατάσταση δεν περισσεύει κανείς. Δεν χωρούν διχασμοί. Αλλά η δήλωση του κ. Δρακόπουλου είναι διχαστική»

Περισσότερα Εδω!