Η επιστροφή στη Δράμα του Ηλία Χατζηελευθερίου  ο οποίος απουσίασε αυτές τις μέρες για προσωπικούς λόγους αναμένεται να δρομολογήσει τις επόμενες εξελίξεις στα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Η επαφή που θα έχει με τον εκπρόσωπο των επενδυτών θα διευθετήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και αφορούν τόσο το διοικητικό όσο και το αγωνιστικό κομμάτι.

Από την Τρίτη που έφυγε ο πρόεδρος της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ καθώς και ο γενικός διευθυντής και εκπρόσωπος των χορηγών Κώστας Μαυρομάτης παρουσιάστηκε στασιμότητα στη ροή των εξελίξεων.

Βέβαια αυτή η στασιμότητα είναι γενικότερη και το αποτέλεσμα της καθρεφτίζεται στην συνολική εικόνα που παρουσιάζει η δραμινή ομάδα μετά το ξεκίνημα της στην αρχή της εβδομάδας.

Στις προηγούμενες προπονήσεις μπήκαν για πρώτη φορά ο Σιώπης και οι τρεις Ολλανδοί. Και οι τέσσερις βρίσκονται ήδη στη Δράμα. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε τα διαδικαστικά του τεστ για covid 19 ενώ οι τρεις ξένοι ξεκουράστηκαν από την ταλαιπωρία του ταξιδιού της επιστροφής και προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα της δραμινής ομάδας.

Συμφώνησε ο Μαυρίας

Το δίδυμο Ιωακείμ και Τζούρεφ σίγουρα δεν θα αισθάνεται ιδιαίτερα ευχάριστα από την ταχύτητα με την οποία επανδρώνεται η ομάδα. Στα νεότερα υπάρχει η περίπτωση του Δημήτρη Μαυρία ο οποίος συμφώνησε με τους ανθρώπους της Δόξας και αναμένεται αύριο να βρίσκεται στη Δράμα. Ο 24χρονος (3/10/96) καρδιτσιώτης πλάγιος επιθετικός αγωνίστηκε κατά σειρά σε Γλυφάδα (5συμ.), Αναγέννηση Καρδίτσας(55συμ. 4γκολ), Βέροια (3συμ.), Απόλλων Λάρισας (29συμ. 8γκολ) και Παναχαϊκή (36συμ. 7γκολ).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Περισσότερα Εδω!