Υποβαθμίζεται όπως φαίνεται το θέμα του όποιου ενδιαφέροντος μπορεί να παρουσιάστηκε ή να έχει εκφραστεί στον Πλατανιά για την αγορά της ΠΑΕ. Παραμένει αδιευκρίνιστο πώς θα πορευτεί στη συνέχεια η ομάδα.

Οπως είναι γνωστό μάλιστα, την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να λήξει η -πρώτη εν πάση περιπτώσει- διορία που έχει δοθεί για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, προκειμένου να δηλώσυν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Ενδεχομένως να δοθεί κάποια παράταση, αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή τη στιγμή, η καταληκτική ημερομηνία είναι η 7η Σεπτεμβρίου. Θα καταφέρει έως τότε ο Πλατανιάς να δηλώσει συμμετοχή; Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή την ώρα, αυτό δείχνει πρακτικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο.

Όπως είναι γνωστό και έχουμε σημειώσει, ο Δημήτρης Μαθιουλάκης που από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να κάνει όλες τις διαβουλεύσεις για να εξασφαλιστεί το μέλλον της ομάδας, βρέθηκε μεν στην Αθήνα, ωστόσο αυτό συνέβη για προσωπικό του ζήτημα και όχι της ΠΑΕ. Από την πλευρά του Μαν. Μαθιουλάκη γίνεται γνωστό επίσης ότι δεν υπάρχει επί της ουσίας κάτι συγκεκριμένο και κατά συνέπεια τα πράγματα στην Πλατανιά παραμένουν πολύ δύσκολα.

Σε ό,τι αφορά τον Μαν. Μαθιουλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες θα δώσει επιστολή στη δημοσιότητα, απαντώντας στους ισχυρισμούς του Στέλιου Βαρουξάκη για όσα ανέφερε για εκείνον συγκεκριμένα για τη διοίκηση που άσκησε στην ομάδα του Πλατανιά ειδικότερα στο διάστημα της δικής του προεδρίας.

Πηγή: Athlitiko

Περισσότερα Εδω!