Η ενημέρωση από τη σελίδα της Προοδευτικής στο Facebook:

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας που αγωνιστικαν σήμερα για την εικόνα της ομάδας μας και την προσπάθεια.

Ηταν ένα φιλικό παιχνίδι για να μπαίνει η ομάδα μας σε αγωνιστικούς ρυθμούς σταδιακά απέναντι σε μια καλή ομάδα και ένα καλό τεστ για τα νέα παιδιά της ομάδας μας. Η ομάδα μας αγωνίστηκε ανά γκρουπ και με τα νέα ταλαντούχα παιδιά να δείχνουν εξαιρετική εικόνα και προσπάθεια με πολλά περιθώρια βελτίωσης φυσικά.

Πριν τον αγώνα έκαναν προπόνηση οι Κατσούλης Τζανιδακης, Ζαχαρακης, Βουτσιωτης, Μαουνης, Δηλαβερης, Θεοδωρίδης και Σφυρογιαννάκης.

Τα άλλα δύο ΓΚΡΟΥΠ έπαιξαν τον φιλικό αγώνα με τον Φαληρικο, στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Νικολακοπουλος, Κοκκινακης, Μανωλιας, Βαλιουτης, Μπουσης, Κυβελος, Γαβράς, Παλατσιος, Λάμπογλου, Λαντζουνης, Σιγαλας ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πρανταλος, Αποστόλου, Ντελιλαι, Μανωλιας, Βασιλείου, Ξυγκακης, Κρητικός, Φρυγανιωτης, Κυριαζής, Κοντος, Βυρης, Τζιτζικαλακης. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Βυρης και Μανωλιάς ενώ η ομάδα μας έχασε και πέναλτι με τον Κυριαζή.

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία με όμορφο ποδόσφαιρο και δείχνει η ομάδα το βάθος που έχει στο ροστερ της.

Καλή συνέχεια στην ομαδα του Φαληρικου με υγεία πάνω από όλα. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με ηρεμία και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομαδα μας. Επόμενο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αθηναϊκού.

Περισσότερα Εδω!