Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν συμβόλαιο με την ομάδα και αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει είναι ο Κώστας Τσαμούρης.

Ο 26χρονος αμυντικός ακολουθεί έτσι το δρόμο που έχει χαράξει ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Γιάννης Λουκίνας, ο οποίος επίσης προχώρησε στην λύση της συνεργασίας πριν από λίγες ημέρες με τον Πλατανιά και αυτή τη στιγμή είναι ήδη παίκτης της Βέροιας.

Ο Τσαμούρης ήταν ένα από τα επτά μόλις συμβόλαια που είχαν απομείνει στον Πλατανιά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μιας και υπενθυμίζεται ότι αρκετοί παίκτες μένουν ελεύθεροι λόγω των προσφυγών που έχουν ήδη επιδικαστεί (Νιαυραδάκης, Παπαδόπουλος, Πουρζιτίδης, Κωστίκος, Ποζατζίδης, Ρουσσάκης, Καραγκούνης και Λεϊρία). Υπενθυμίζεται πως τα άλλα έξι συμβόλαια είναι αυτά των Παπουτσογιαννόπουλου, Σμυρλάκη, Κατσαρού, Ανωμεριανάκη, Πενταράκη και Καρβούνη. Για την ώρα, αυτοί οι ποδοσφαιριστές παραμένουν στον Πλατανιά και δεν αποκλείεται να είναι μέλη της νέας ομάδας, εάν και εφόσον τελικά αυτή δημιουργηθεί.

Η πληροφόρηση αναφέρει, ότι στον Τσαμούρη έγινε αναφορά να μη βιαστεί να λύσει το συμβόλαιο του εν όψει των επερχόμενων εξελίξεων, τις οποίες αποκαλύπτουμε ήδη στο athlitiko, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήσει στην απόφαση που είχε πάρει.

Ο Τσαμούρης αφήνει τον Πλατανιά, έχοντας παίξει σε 50 παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια, σκοράροντας δύο γκολ. Πρόκειται για έναν από τους ποδοσφαιριστές που σίγουρα ξεχώρισαν.

Περισσότερα Εδω!