Ενωτικό κλίμα και αποφασιστικότητα για ουσιαστικό νέο ξεκίνημα στον Ηρακλή. Στη συνέντευξη Τύπου επισημοποίησης της συμφωνίας Ηρακλή-Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θόδωρος Καράογλου, τόνισε: «Όπως γνωρίζει το πανελλήνιο, είμαι Ηρακλειδέας από τότε, που γεννήθηκα… Δυστυχώς, η ομάδα μας υπέστη για τρίτη φορά στην ιστορία της έναν άδικο εξωαγωνιστικό υποβιβασμό και φτάσαμε να αγωνιζόμαστε στην τελευταία κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Μετά από ώριμες σκέψεις, αποφασίσαμε να στηρίξουμε μια ομάδα, που ονομάζεται Ηρακλής, φορά τα κυανόλευκα και έχει το ίδιο έμβλημα, διαθέτει επί 20 χρόνια έναν νοικοκύρη πρόεδρο, είναι ένα σωματείο, που δεν χρωστά και με τη στήριξη του Ηρακλή θα κάνει περίπατο στην προσπάθεια για άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, μετά από την αναμενόμενη αναδιάρθρωση από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ως Σωματεία, ταιριάζουμε στη φιλοσοφία, συμφωνήσαμε εύκολα, δηλώσαμε δύο έδρες, το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων και το Καυτανζόγλειο και δύο προπονητικά έδρα, το προπονητήριο των Αμπελοκήπων και τη Μίκρα. Το διοικητικό συμβούλιο θα ενισχυθεί με παράγοντες του Ηρακλή και με τον Θόδωρο Δρακόπουλο να αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή προέδρου. Με τη συνδρομή των ανθρώπων του Ηρακλή η ομάδα θα ενισχυθεί με δυνατές μεταγραφικές κινήσεις. Ο Ηρακλής επανέρχεται δυναμικά και με τη βοήθεια των εκατοντάδων χιλιάδων Ηρακλειδέων ανά την Ελλάδα, θα ανεβούμε στη Β΄ Εθνική και τότε θα συστήσουμε τη νέα ΠΑΕ Ηρακλής».

Ζαντόπουλος: «Στην προσπάθεια δεν υπάρχουν «εγώ»»

Από πλευράς του ο Γιάννης Ζαντόπουλος δήλωσε για τη νέα προσπάθεια: «Αναλαμβάνουμε το τεράστιο βάρος της προσπάθειας να ξαναφτάσουμε τον Ηρακλή εκεί, που πρέπει και δικαιούται. Καταβάλαμε έναν τεράστιο αγώνα για να φτάσουμε στη συμφωνία και να προλάβουμε την έναρξη αυτής της σεζόν. Όλος ο Ηρακλής πρέπει να γίνει μια γροθιά και αυτό το συμβολίζει η παρουσία του Θόδωρου Δρακόπουλου κοντά μας, ο οποίος μας προσέφερε και σημαντική οικονομική ενίσχυση. Στην προσπάθεια αυτή δεν υπάρχουν «εγώ» και προσωπικές επιδιώξεις. Θα τα δώσουμε όλα για μια ιδέα: για να φέρουμε άμεσα τον Ηρακλή στη Super League 2 και έπειτα στη Super League 1, όπου ανήκει. Θα δώσουμε τεράστιο αγώνα για να πετύχουμε…».

Ιωακειμίδης: «Του χρόνου ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης 2021»

Στη συνέντευξη Τύπου τοποθετήθηκε και ο Κώστας Ιωακειμίδης λέγοντας μεταξύ άλλων: «Προχωράμε σε μία συνεργασία με ομάδα, που έχει το ίδιο όνομα, μια συνεργασία το πλαίσιο της οποία συμφωνήσαμε με τον φίλο Γιάννη Ζαντόπουλο και οι επαφές για αυτόν τον σκοπό προϋπήρξαν πριν από χρόνια. Τώρα, λαμβάνει σάρκα και οστά μέσα από το μνημόνιο, που συνυπογράψαμε. Θα συμπορευθούμε με σκοπό την άνοδο και όλες οι δυνάμεις του Ηρακλή θα πρέπει να βοηθήσουν και να αγκαλιάσουν αυτήν την προοπτική. Θα ενισχύσουμε μεταγραφικά το υπάρχον αγωνιστικό υλικό, αλλά εκφράζουμε την παράκληση για οικονομική συνδρομή από όλους, με κάθε τρόπο. Με κατάθεση στον λογαριασμό της ομάδας, με χορηγίες ή διαφημίσεις. Ευχαριστούμε τον νομικό, Σάκη Ελευθεριάδη για τη σύνταξη του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και εύχομαι του χρόνου να είμαστε και πάλι εδώ για να ανακοινώσουμε στη σύσταση της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης 2021».

Για το αν έχουν μπει χρήματα: «Έχουν μπει. Όχι μόνο από τον κ. Δρακόπουλο αλλά και άλλους Ηρακλειδείς. Τα χρήματα αυτά είναι για να τρέξει η σεζόν».

To πλάνο

Ο διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή Αμπελοκήπων Γιάννης Ζαντόπουλος μίλησε για τα βασικά σημεία του πλάνου για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή νωρίτερα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το πλάνο για τον Ηρακλή: «Όλα πάνε καλά όπως συζητήθηκαν, Θα γίνει παρουσίαση του πλάνου και της καινούριας προσπάθειας που γίνεται».

Για τους βασικούς άξονες του πλάνου: «Θα είναι 5 άτομα από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και 4 από τον Ηρακλή. Ένας από τον Ηρακλή θα είναι ο Θεόδωρος Δρακοπουλος. Το μπάτζετ θα καλυφθεί από τον κ Δρακόπουλο και άλλους ανθρώπους του Ηρακλή που θέλουν να βοηθήσουν. Η ομάδα θα μείνει ως έχει και θα αποκτηθούν 5-7 έμπειροι ποδοσφαιριστές ώστε να βγει πρωταθλήτρια».

Για το πότε θα γίνει η μετάβαση: «Η μετάβαση θα γίνει το καλοκαίρι εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Θα γίνει Ηρακλής 2021 και μετά ΠΑΕ Ηρακλής 2021. Η έδρα θα είναι στους Αμπελόκηπους. Είναι καλό το γήπεδο, χωράει 4000 κόσμο, είναι χαλί, υπάρχει προπονητήριο, γυμναστήριο, το πλαστικό γήπεδο δίπλα είναι 2 ετών».

Για το αν εμφανιστούν τα παλιά χρέη: «Είναι πιο πολύ νομικίστικο. Αλλά είναι διαφορετικό ΑΦΜ δεν έχει σχέση με τον παλιό Ηρακλή. Θα προκύψει ένα νέο σωματείο οπότε δε νομίζω ότι θα εμφανιστούν τα παλιά χρέη».

Δείτε επίσης:

Βόμβες Μπέου: «Στα φρύδια μου…»

Πότε θα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα;

Ξέσπασμα Τεννέ για το διαζύγιο

Περισσότερα Εδω!