Αν και πληροφόρηση είναι πολύ συγκεχυμένη για το θέμα της αλλαγής σκυτάλης στον Πλατανιά, αυτό φαίνεται ν’ αφορά τον ίδιο τον Μανώλη Μαθιουλάκη.

Παρότι ελλιπής, η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο ίδιος ο (παραιτηθείς) πρόεδρος του Πλατανιά ανέφερε αυτές τις ημέρες σε άτομα από το περιβάλλον του ότι η ομάδα θα αλλάξει χέρια και θα την αναλάβουν νέα άτομα, τα οποία δεν κατονόμασε. Ωστόσο, για ν’ αποδίδεται η τάξη, ο Δημήτρης Μαθιουλάκης, που πράγματι προσπαθεί να τρέξει τις εξελίξεις, βρίσκεται μεν στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες, για άλλο ζήτημα ωστόσο, που δεν αφορά τυχόν συνάντηση με άτομο ή άτομα που θα εμπλακούν στην ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαν. Μαθιουλάκης φαίνεται να ξέρει πολλά περισσότερα και να του έχει τεθεί υπόψη το σχετικό ενδιαφέρον. Μένει να φανεί ποια θα είναι τα αποτελέσματα, αλλά το σίγουρο είναι ότι το θέμα που έχει αναδείξει το athlitiko έχει προκαλέσει ήδη (την αναμενόμενη) αίσθηση.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η απόφαση της ανακοίνωσης για την αποχώρηση Μαθιουλάκη από την ΠΑΕ είχε κοινοποιηθεί στο ΔΣ, το οποίο έχει υπάρξει τον περασμένο Μάιο. Τότε ανακοίνωσε την πρόθεσή του ν’ αποχωρήσει από την ομάδα, την οποία ανέφερε ως οριστική, ασχέτως αν τη δημοσιοποίησε πολύ αργότερα, στις 21 Αυγούστου.

Τώρα, ένα άλλο ζήτημα αφορά τις συνδρομές του στον Πλατανιά…

Παρότι είναι γνωστό ευρέως, αυτές ανέρχονται κοντά στο εντυπωσιακό ποσό των 5 εκατ. ευρώ συνολικά σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, πολλά δε από τα χρήματα αυτά είχαν αποδοθεί για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ, όταν ο ίδιος ο Μαν. Μαθιουλάκης δεν ήταν πρόεδρος στο Δ.Σ.. Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή, τα χρήματα που έχει διαθέσει ο Χανιώτης επιχειρηματίας για τις ανάγκες της ομάδας είναι πολλά περισσότερα από τον οποιονδήποτε άλλο βρέθηκε στη διοίκηση του Πλατανιά και αυτή είναι μια πραγματικότητα όπως καταγράφεται βάσει γεγονότων.

Περισσότερα Εδω!