Στην κάμερα του ΟΦΗ TV μίλησε ο Γιώργος Σίμος με αφορμή την κλήρωση κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού εκφράζοντας την πίστη του στην ομάδα του αλλά και τη στεναχώρια του δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο γήπεδο ο κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που είδαμε το όνομα της ομάδας σε κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Η απουσία του κόσμου μας σε έναν τέτοιο αγώνα μας στεναχωρεί. Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο, γνωρίζουμε τη δυναμική που θα μας έδινε. Ξέρουμε ωστόσο ότι κάθε μέρα ο κόσμος θα είναι πνευματικά μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

Σεβόμαστε πολύ τον Απόλλωνα Λεμεσού που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και στην Ευρώπη έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Εμείς έχουμε πίστη στις ικανότητές μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουμε το καλύτερο.

Ο Απόλλων έχει επίσημα παιχνίδια ήδη, εμείς έχουμε μια αβεβαιότητα για το δικό μας πρωτάθλημα αλλά δεν θα πρέπει να μας απασχολεί. Πρέπει να τα δίνουμε πάντα στην προπόνηση και σε όσα παιχνίδια παίξουμε μέχρι τον ευρωπαϊκό αγώνα για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση εκείνη τη μέρα».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!