Για μεταγραφές μίλησε ο Δ. Ελευθερόπουλος μετά το τέλος του φιλικού της Παναχαϊκής με τον Βόλο. Μάλιστα, σε διευκρινιστική ερώτηση συναδέλφου, επανέλαβε ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης με παραπάνω από έναν ποδοσφαιριστές.

Πάντως, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, για το μόνο που είχε γίνει λόγος από τον τεχνικό της Παναχαϊκής ήταν για την προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που θα ήταν το δώρο του προέδρου. Γι’ αυτό και ειπώθηκε ότι έχει κλείσει κατά 95% το ρόστερ.

Ο «Ελέ» μιλάει για απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών (δύο μπακ και ενός επιθετικού), αλλά το περιβάλλον του Γιώργου Μπάρλου το ξεκόβει για μεταγραφές και κάνει λόγο μόνο για μία στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Ο «Ελέ» ήταν ρεαλιστής και μίλησε ευθέως για την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών. Έδειξε ψύχραιμος και σίγουρος όμως για τη συνέχεια.

Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι πάλι από το περιβάλλον του προέδρου διαρρέεται ότι υπάρχει πίστωση χρόνου τουλάχιστον μέχρι τα τελευταία φιλικά. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα φύγει ο προπονητής αν η ομάδα δεν έχει θετικά αποτελέσματα στα φιλικά;

Αν από μια ήττα σε φιλικό παιχνίδι και μάλιστα με ομάδα Super League 1, δημιουργούνται τέτοια ταρακουνήματα και μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα, τότε τι θα γίνει αν η Παναχαϊκή χάσει έναν επίσημο αγώνα για το πρωτάθλημα; Χρειάζεται και λίγη ψυχραιμία.

Πηγή: pelop

Περισσότερα Εδω!