Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η Κορώνη για τον Πάμισο σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Γιάννη Γιαννόπουλου στο 85ο λεπτό, αλλά η ομάδα της Κορώνης ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και μάλλον αιφνιδιάστηκαν από την ομάδα του Σπύρου Τσικίνη, η οποία στο πρώτο φιλικό της σεζόν έδειξε πως μπορεί να στοχεύσει ψηλά.

Ο Πάμισος είχε πρόβλημα ρυθμού στο παιχνίδι του, αντίθετα με την Κορώνη η οποία έπαιξε έξυπνα, πίεσε όσο άντεξε και φυσιολογικά υποχώρησε στην επανάληψη όταν επήλθε η κούραση. Οι πράσινοι είχαν και πάλι τις απουσίες τον Κατσιβαρδέα, Αριστομενόπουλου ενώ στην πορεία του ματς έχασαν και τον Αράπι ο οποίος υπέστη τράβηγμα στη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα.

Έκαναν κακό πρώτο μέρος, αλλά βελτιώθηκαν στην επανάληψη και είχαν ευκαιρίες για γκολ. Ο Ακρίτας Κορώνης στάθηκε πολύ καλά, όσο άντεχαν τα πόδια των παικτών του, καθώς αυτό ήταν το πρώτο φιλικό μετά απο 10 μέρες προετοιμασίας, ενώ αποσυντονίστηκε στο δεύτερο μέρος λόγω και της αποβολής (με αντικατάσταση) του Παναγιώτη Τσιμικλή από τον διαιτητή Δημήτρη Πλακογιάννη στο 50ο λεπτό.

Το γκολ της νίκης για τον Πάμισο ήρθε με κεφαλιά του Γιαννόπουλου έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Σαραντοπούλου.

Πάμισος Μεσσήνης (Γιώργος Καλόμαλος): Οικονομόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Βέλλης, Παπαγιαννόπουλος, Φιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ντίσα, Καραχάλιος, Σαραντόπουλος, Θώδης, Αράπι (20′ λ. τρ. Τσούκλερης). Έπαιξαν και οι Τόσκα, Πολυχρόνης, Γιαννόπουλος, Στασινόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Μπούνας

Ακρίτας Κορώνης (Σπύρος Τσίκινης): Σταθάς, Ιμεράσι, Μπίζος, Κουτσουμπός, Κρητικάκης, Τσιμικλής, Τσάνι, Σπανός, Μάραντος Αν., Μερκούρης, Μουντζούρης (11άδα), Σακκάς, Παπαγιωτόπουλος, Γεωργιόπουλος, Σαρδέλης, Μάραντος Διον., Λυμπέρης.

 

Πηγή: messinialive

Περισσότερα Εδω!