ΝΦ


Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για την ΠΑΕ Βόλος με τους Γκουαροτσένα,Μουνίθ,Γέντρισεκ και Φερράρι να συνεχίζουν την άδεια τους, η άφιξη τους θα είναι τις επόμενες ημέρες.

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ο Σάκης Τσιώλης μαζί με τους συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μία ομάδα ανταγωνιστική που θα καταφέρει να σταθεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα φιλικά που θα δώσει η Βολιώτικη ομάδα θα είναι αρκετά ξεκινώντας την Δευτέρα στις 10 Αυγούστου  όπου θα πραγματοποιηθεί φιλικό με τον ΠΑΟΚ και θα τελεστεί και ο αγιασμός για την νέα χρονιά. Το έργο που έχει να φέρει εις πέρας ο Τσιώλης είναι αρκετά δύσκολο διότι πέρα από τις πέντε μεταγραφές αναμένονται και άλλες με αποτέλεσμα να πρέπει οι νεοαποκτηθέντες να  καταφέρουν να συνεργαστούν και να δουλέψουν μαζί με τους παίκτες που παραμένουν στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν συνολικά είναι 14 . Τέσσερις από αυτούς είναι ξένοι και συγκεκριμένα οι Ισπανοί Χουάν Μουνίθ, Ίκερ Γκουαροτσένα, ο Αργεντινός Φράνκο Φεράρι και ο Σλοβάκος Έρικ Γέντρισεκ.
Από εκεί και πέρα οι Έλληνες παίκτες του περσινού ρόστερ που παραμένουν στην ομάδα είναι οι Θανάσης Γκαραβέλης, Τάσος Καραγκιόζης, Βασίλης Κραβαρίτης, Αντώνης Ντεντάκης, Γεράσιμος Μήτογλου, Στέργιος Δημόπουλος, Τάσος Τσοκάνης, Κώστας Κορέλας, Γιώργος Μπάλλας και Αλέξανδρος Κυζιρίδης. Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές οι Ντεντάκης και Δημόπουλος είναι οι μόνοι που έχουν ζήσει όλη την πορεία της ομάδας από τη Γ’ Εθνική έως τη Σούπερ Λιγκ, παίζοντας και τα τρία χρόνια με την κυανέρυθρη φανέλα.