Η Παναχαϊκή δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον Χρήστο Αραβίδη. Παρότι οι πληροφορίες λένε ότι είναι κοντά σε νέα συμφωνία με την Λαμία, όσο δεν υπογράφει, η πατρινή καραδοκεί.

Έχουν μειωθεί οι πιθανότητες απόκτησής του, αλλά  στην ΠΑΕ ενημερώθηκαν από έγκυρο πρόσωπο στην Λαμία ότι ο παίκτης είναι σε συζητήσεις και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί συμφωνία. Ο Γιώργος Μπάρλος έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον παίκτη που όσο δεν ανανεώνει  στην Λαμία, ελπίζει στην ανατροπή του σκηνικού και στην απόκτησή του.

Κοντά σε Μαρκοπουλιώτη

Στο μεταξύ, μετά την συμφωνία με τον Ξενοφώντα Πάνο ένας ακόμα παίκτης είναι προ των πυλών της Παναχαϊκής.  Ο Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης κλείνει στην Πατρινή ομάδα αφού απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Το βράδυ της Τετάρτης, η ΠΑΕ επιβεβαίωσε ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον παίκτη και θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της νέας περιόδου. Ο 24χρονος  αμυντικός αγωνίστηκε πέρυσι με την Δόξα Δράμας σε 15 αγώνες της Σούπερ  Λιγκ 2 και σε έναν αγώνα κυπέλλου. Είναι θέμα χρόνου να κλειδώσει η συμφωνία και να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Πηγή: SportFM Πάτρας

Περισσότερα Εδω!