Τις αποφάσεις για την αναδιάρθρωση δεν περιμένουν μονάχα τα Χανιά αλλά και στον Πλατανιά.

Ειδικότερα, η ομάδα του Πλατανιά εστιάζει στο πώς θα διεξαχθεί την επόμενη περίοδο το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 ώστε να έχει μια πρώτη εικόνα.

Το συγκεκριμένο ζήτημα δεν βρίσκεται προφανώς πρώτο στην ατζέντα της διοίκησης ούτε στις σκέψεις του προέδρου της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, σε μια περίοδο μάλιστα όπου οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές εμφανίζουν τάσεις φυγής είτε λύνοντας τα συμβόλαια τους είτε διεκδικώντας κάτι τέτοιο μέσω προσφυγής, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν παύει το ζήτημα για το πώς θα είναι του χρόνου η βάση του πρωταθλήματος να απασχολεί τον Πλατανιά.

Ο κ. Μαθιουλάκης συνεχίζει να μην έχει δώσει ακόμη τις κατευθύνσεις του για τις προθέσεις του γενικότερα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένα από τα δύο μεγάλα ξενοδοχεία που δουλεύει στα Χανιά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν πλήρη λειτουργία και μάλιστα είναι από αυτά που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν αρκετό κόσμο.

Είναι προφανές και αναλόγως της τουριστικής κίνησης, πως κάτι τέτοιο θα διαδραματίσει ρόλο στις αποφάσεις που θα λάβει, παρ’ όλα αυτά, εάν ήθελε να έχει αφήσει την ΠΑΕ, θα το είχε κάνει ήδη και μάλιστα με δημόσια τοποθέτηση του…

Κατά συνέπεια, τίποτε ακόμα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο.

Από την άλλη, μένει να φανεί τι θα γίνει με τους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας. Αγνωστο για την ώρα παραμένει τι έχει γίνει και με τα εξώδικα που έχουν σταλεί στην ΠΑΕ.

Από την άλλη, υπάρχουν ποδοσφαιριστές, τους οποίους διεκδικούν άλλες ομάδες, με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι ο Κώστας Τσαμούρης που πολιορκείται από την Παναχαϊκή σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ο προπονητής, Γιάννης Τάτσης φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέροιας για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Πηγή: athlitiko

Περισσότερα Εδω!