Στη λίστα, αλλά για το μέλλον… Αυτό ισχύει για τον Ελέρο Ελία, ο οποίος πράγματι έχει θέση στη λίστα του Τσάβι Ρόκα. Άλλωστε, ο Ολλανδός εξτρέμ δεν είναι άμεσα διαθέσιμος, αφού έχει υποχρεώσεις με τη Μπασακσεχίρ τουλάχιστον μέχρι τις 5 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μπασακσεχίρ είχε νικήσει 1-0 την Κοπεγχάγη στις 13 Μαρτίου, στο πρώτο παιχνίδι των «16» του Europa League και η ρεβάνς της Δανίας έχει προγραμματιστεί για τις 5/8. Εάν η τουρκική ομάδα προκριθεί, τότε ο Ελία θα συνεχίσει γιατί δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να διακριθεί στη διοργάνωση και να αυξήσει το κασέ του.

Συνεπώς, ο Ελία θα απασχολήσει από το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου και έπειτα… Μέχρι τότε, ο 33χρονος επιθετικός είναι λογικό να επικεντρώνεται στη Μπασακσεχίρ, αν και ο ατζέντης του τον προτείνει σε πολλούς, μεταξύ των οποίων και ο Τσάβι Ρόκα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θεωρεί ότι σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ θα έχει διαμορφωθεί, η αγορά θα έχει ανοίξει και θα ξέρει εάν χρειάζεται άλλον εξτρέμ. Ανάλογα και με το ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη…

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!