Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ οι αλλαγές στην ΠΑΕ Βόλος διαδέχονται η μία την άλλη.Αρχικά με την παραίτηση του ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπυριδόπουλος και έπειτα ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λούτσος.

Όπως φαίνεται τα πράγματα στην κυανέρυθρη ομάδα αλλάζουν πολύ γρήγορα, αρχικά με τους παίκτες να αποχωρούν έπειτα από την ολοκληρώσει του συμβολαίου τους και ουσιαστικά να αλλάζει όλος ο κορμός της εντεκάδας και ύστερα η αλλαγή της διοίκησης με τον πρόεδρο Γιώργο Σπυριδόπουλο και αντιπρόεδρο Παναγιώτη Λούτσο να υποβάλουν την παραίτηση τους.

Δεδομένο θεωρείται ότι η επόμενη χρόνια θα βρει την ομάδα εντελώς αλλαγμένη, όχι μόνο ποδοσφαιρικά αλλά και διοικητικά. Με αέρα ανανέωσης λοιπόν θα συνεχίσει την νέα σεζόν για ακόμα περισσότερες επιτυχίες, με τους ανθρώπους που βρίσκονται από την αρχή στην ομάδα δίχως να παραιτούνται και θα βρίσκονται για πολύ καιρό ακόμα στην διοίκηση σχεδιάζοντας  τις επόμενες επιτυχίες  της ΠΑΕ.

Η ομάδα του Βόλου έχει ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για το μέλλον της και εκείνοι είναι που θα την φτάσουν ακόμα πιο ψηλά.