Μέχρι και πέντε αναμένεται να είναι οι μεταγραφές που θα κάνει ο Διαγόρας ενόψει της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο «Γηραιός» θέλει να αποκτήσει παίκτες στον άξονά του έχοντας ως …κερασάκι στην τούρτα ένα «μεγάλο δεκάρι» που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις υπόλοιπες θέσεις που «ψάχνεται» είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού (ίσως αποκτηθούν δυο), του αμυντικού χαφ και μάλλον και του επιθετικού, ειδικά αν δεν κλείσει θετικά το θέμα του Μπαρμπαρούση. Με τον συγκεκριμένο παίκτη, οι «κυανέρυθροι» τα έχουν βρει στο οικονομικό. Ωστόσο υπάρχουν «ανοιχτά» κάποια άλλα ζητήματα (προσωπικοί λόγοι του παίκτη) που δεν επιτρέπουν ακόμη την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Μπαρμπαρούσης ασφαλώς και είναι από τους παίκτες που έκαναν μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Διαγόρα και φυσικά αποτελεί στόχο και άλλων ομάδων που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

«Ανοιχτό» και των Γεωργίου και Μανωλάκη

Ανοιχτές εξακολουθούν και οι ανανεώσεις των Γεωργίου και Μανωλάκη με τους παράγοντες του συλλόγου πάντως να είναι αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και οι παίκτες θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα χρονιά. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται το θέμα να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά.

Πηγή Rodiaki

Περισσότερα Εδω!