Μετά την αποχώρησή του, έπειτα από 4 χρόνια στην ομάδα, ο Τέλης Καραγιαννίδης μίλησε στο artagoal.gr δίνοντας διευκρινήσεις και αποχαιρετισμό στην αγαπημένη του ομάδα και τους φιλάθλους της που τον αγάπησαν και τον χειροκρότησαν.

-Τέλη τελικά μας αποχαιρετάς;

– Όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή ολοκληρώνονται. Αυτό που μένει πάντα είναι η ομάδα. Σημασία λοιπόν έχει όταν έρθει το τέλος, να έχεις κάνει το μέγιστο για να βάλεις κι εσύ το λιθαράκι σου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για ότι πετύχαμε σαν ομάδα και κυρίως για την αναγνώριση της προσπάθειας και της προσφοράς μου από τον κόσμο, και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

– Είχες πρόταση να μείνεις στην ομάδα ή απλώς δεν τα βρήκατε;

– Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δεχτεί επίσημη πρόταση από την ομάδα, παρ’ ότι στην τελευταία συνάντηση που είχα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στέλιο Μπέκα, αυτό που μου είχε τονίσει ήταν πως με την τακτοποίηση των συμφωνιών απέναντι μου και την έλευση του προέδρου, θα μου γίνει πρόταση και για την επόμενη χρονιά. Πράγμα που δεν έγινε μέχρι σήμερα.

– Πιστεύεις ότι έκλεισε ο κύκλος σου στον Καραϊσκάκη ή η αλλαγή ιδιοκτησίας έπαιξε το ρόλο της εκτιμώντας ότι δε “χωράς”;

– Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, έπαιξε τον κύριο λόγο της απόφασης μου. Ερχόμενη η νέα διοίκηση αναγνώρισε και δέχτηκε όλες τις συμφωνίες που είχαμε με τον κ. Δράκο, συμφωνίες που όλα αυτά τα χρόνια τηρούνταν στο ακέραιο. Με τον καιρό βλέπαμε πως τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε. Φτάσαμε αντιμέτωποι κάποια στιγμή με πολύ δύσκολες καταστάσεις, αρκεί να σας πω πως μερικά από τα παιδιά ήταν έτοιμα να τα βγάλουν έξω από τα σπίτια τους. Την ίδια στιγμή που δημοσιεύματα λέγανε πως είμαστε ξοφλημένοι. Έπειτα από την ανακοίνωση-απάντηση που βγάλαμε, όλοι οι ποδοσφαιριστές, για να διευκρινήσουμε την κατάσταση, αλλά και σε κάποιες συναντήσεις που είχαμε με την διοίκηση, κάποιοι μεγαλύτεροι και κυρίως οι αρχηγοί, μπήκαμε μπροστά εκφράζοντας τους προβληματισμούς μας. Μετά από αυτό στοχοποιηθήκαμε από την διοίκηση, η όποια μας έστειλε εξώδικα στα σπίτια μας και κάποια στιγμή μας έβγαλε σε αναγκαστική άδεια από τις προπονήσεις. Κάποια από τα υπόλοιπα παιδιά, υπό τον φόβο να μην πάρουν τίποτα, ήρθανε σε συμβιβασμό με την διοίκηση και οι υπόλοιποι ακόμη και σήμερα, το μόνο που ακούμε είναι υποσχέσεις. Εκτός όλων των άλλων φανταστείτε λοιπόν, έπειτα από όλη την προσπάθειά μου και όλα αυτά που η οικογένεια μου ήταν παρούσα, να έρχεται εξώδικο στα χέρια τους από την ίδια μου την ομάδα. Δε θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν αλλιώς.

– Τόσα χρόνια χαρές, λύπες, τραυματισμοί με χειρουργεία, αίσθηση μας είναι ότι φεύγεις με βαριά καρδιά.

– Έχοντας ως απαράβατες αξίες στην ζωή μου τον σεβασμό, το ήθος και την αξιοπρέπεια φεύγω με το κεφάλι ψηλά, χαρούμενος για τα 3,5 πολύ όμορφα χρόνια που πέρασα στην ομάδα, μαζί με αυτές τις καταστάσεις που προανέφερες, οι οποίες είναι εμπειρίες ζωής.

Περισσότερα Εδω!