Ο παλιός πρόεδρος της ΑΕΚ αλλά και πρώην υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος στον ΠΑΟΚ, Στράτος Γιδόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Metropolis 95,5» και μίλησε για την υπόθεση με τα δελτία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την απόφαση της Ένωσης να μην καταθέσει ένσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφερε μάλιστα, το ίδιο θα έκανε η ΑΕΚ αν στη θέση του ΠΑΟΚ βρισκόταν ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μη ένσταση της ΑΕΚ: «Σωστά. Πολύ σωστά. Έτσι έπρεπε να γίνει. Μια αβλεψία δύο υπαλλήλων δεν μπορεί να κρίνει ένα αποτέλεσμα. Υπάρχουν αντιδράσεις από φιλάθλους της ΑΕΚ αλλά νομίζω ότι είναι το σωστό. Νομίζω ότι η υπερηφάνεια του ΠΑΟΚ δεν θίγεται από κάτι που είναι αυτονόητο. Να βάζουμε κατασκόπους να παρακολουθούν τους παίκτες των αντιπάλων και να δούμε τι λάθος θα κάνουν».

Για τη στάση του Ολυμπιακού: «Και ο Μαρινάκης έχει δίκιο. Όταν ο τέταρτος έχει υποχρέωση να κοιτάξει και να ενημερώσει. Δεν νομίζω ότι είπε πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στους δικούς του διαιτητές. Δεν είπε κάτι για τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα μεταφέρεται στον Ολυμπιακό. Αφήστε τον. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι. Εκεί υπήρχε θέμα».

Για το εάν θα έπραττε το ίδιο εάν στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω ότι θα έλεγε το ίδιο. Δεν θεωρώ ότι είναι διπρόσωπος ο Μελισσανίδης. Άσχετα από την κόντρα θα έλεγε το ίδιο. Ακόμη και ο Σαββίδης θα έλεγε ότι εγώ θέλω να κερδίσω στο γήπεδο».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!