Η σχετική ανακοίνωση: 

Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας προχωράει βάσει του σχεδιασμού της τεχνικής ηγεσίας τον οποίο υλοποιεί καθημερινά η διοίκηση. Με μεγάλη χαρά ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του δυναμικού μέσου Κέβιν Τσακάνι, ενός ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει πολλές λύσεις στον Βασίλη Κρασανακη στη μεσαία γραμμή καθώς αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι. Καλωσορίζουμε τον Κέβιν στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε μία υγιή και γεμάτη χρονιά, πανηγυρίζοντας πολλές νίκες με την ομάδα μας τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική”.

Ποιος είναι

Ο Κέβιν Τσακάνι γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1997 στην Αλβανία. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στις Ακαδημίες του Εργοτέλη. Ακολούθησαν οι Κ17 και Κ20 των “κιτρινομαυρων” στη Super League και η Κ19 του συλλόγου στη Football League. Στη συνέχεια ο 23χρονος μέσος φόρεσε τη φανέλα των ΠΑΟ Κρουσώνα (6 μήνες, Γ’ Εθνική), Μινωική (1 χρόνο, Α1 ΕΠΣΗ), επέστρεψε στην Κ19 του Εργοτέλη (Football League) και αμέσως μετά έπαιξε στη Νεάπολη (Γ’ Εθνική). Πέρυσι ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Ηροδότου στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής.

* Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης καλωσορίζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Κέβιν Τσακάνι.

Περισσότερα Εδω!