Με αλλαγή φιλοσοφίας προχωρά η ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών μετά και το πολύωρο συμβούλιο της Τετάρτης, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Ένα συμβούλιο με πολλές γνώμες σε κύρια θέματα,  όμως με μια κοινή γραμμή, ότι η ομάδα οφείλει επιτέλους να πορευτεί με παιδιά ταλέντα του της Πόλης και γενικότερα του νομού Πέλλας.

Στο συμβούλιο έγινε αναφορά για 7-8 πετυχημένους επιχειρηματίες της πόλης που θα βοηθήσουν οικονομικά την προσπάθεια ύστερα από συνάντηση που έγινε μαζί τους.

Θεωρείτε δεδομένο ότι η ομάδα για να πορευτεί θα πρέπει να βοηθήσουν αρκετοί με λίγα και όχι 2-3 με πολλά χρήματα, το φετινό μπάτζετ αναμένεται αρκετά χαμηλό σε σύγκριση με τα 2 προηγούμενα χρόνια, κάτι που δεν είναι και απαραίτητα κακό για τον σύλλογο.

Αναμένεται άμεσα να δρομολογηθούν εξελίξεις σε αρκετά θέματα που μέχρι στιγμής ήταν στον  “ΠΑΓΟ”, ώστε την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν επίσημα τα πρώτα θέματα που αφορούν το σύλλογο και έχει να κάνει με τεχνική ηγεσία, τους παίκτες, την έναρξη προετοιμασίας κτλ.

 

Πηγή: matiespellas

Περισσότερα Εδω!