Βολιδοσκοπήσεις από άλλες ομάδες δέχτηκε τις προηγούμενες μέρες ο Γιάννης Πολλαετίδης, που όμως περιμένει τις εξελίξεις στην Τρίγλια, κυρίως για την κατηγορία συμμετοχής, από τη στιγμή που ο πρόεδρος Σταύρος Σγουρής διέψευσε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ότι υπάρχει πλέον θέμα πώλησης του ΑΦΜ στον Ηρακλή.

Ο Καλαμαριώτης τεχνικός άφησε θετικό έργο στις αγωνιστικές που πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του ΠΟΤ, πριν την οριστική διακοπή της πανδημίας, με 4 πόντους σε 4 αγώνες και μείωση της απόστασης από τις θέσεις σωτηρίας, έχοντας παραλάβει μια ομάδα με πεσμένη ψυχολογία και χωρίς ουσιαστικά ελπίδα. ΄

Ο Πολλαετίδης μιλώντας στον soccerpractor αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον: «Υπάρχει διάθεση και θετικό κλίμα για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, έχουν γίνει ήδη συζητήσεις. Περιμένουμε ωστόσο να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την κατηγορία συμμετοχής. Αν γίνει αναδιάρθρωση, αν είναι ένας ή δυο όμιλοι. Αυτό είναι το κλειδί για τα επόμενα βήματα του σχεδιασμού, που ακόμα δεν μπορεί μοιραία να έχει μεγάλη πρόοδο. Όσο για μένα, προτεραιότητά μου είναι η Τρίγλια και το δείχνω, κλείνοντας άλλες πόρτες».

Περισσότερα Εδω!