Στην απόφαση της ΑΕΚ να μην υποβάλει ένσταση για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παρότι ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίστηκε με ληγμένα δελτία υγείας, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Κυριακός. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε το καπέλο στην Ενωση για την απόφασή της να μην κάνει ένσταση και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του συλλόγου για την… γκάφα στην οποία υπέπεσαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου

«Είναι προς τιμήν της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν άσκησε το δικαίωμα της ένστασης που νόμιμα είχε. Χωρίς περιστροφές, συμψηφισμούς και “ναι μεν αλλά” οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η απόφασή της αυτή συμβάλλει στο να επικεντρωθούμε όλοι σε ένα νέο πνεύμα αντιπαλότητας που θα περιορίζεται στις 4 γραμμές, στο ίδιο μέρος που πρέπει να κερδίζονται ή να χάνονται οι βαθμοί.

Αυτό δεν μειώνει το μέγεθος της δικής μας αβλεψίας. Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σε τέτοιες στιγμές, είναι προφανές ότι όσοι δεν μεγαλώνουμε με τους ίδιους ρυθμούς που μεγαλώνει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, οφείλουμε να μείνουμε πίσω. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας που έπρεπε να υποστούν μια τέτοια “πληγή” στο σώμα του Συλλόγου».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!