Ο Άγγελος Χαριστέας μαζί με τον Μίχαελ Ένινγκ και τον Τόλη Τερζή έκαναν το ταξίδι ως τη Νάουσα και συγκεκριμένα τα 3-5 Πηγάδια, οπού φέτος θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο προπονητής και ο στενός του συνεργάτης επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, στο οποίο η ομάδα έχει φιλοξενηθεί δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2017 επί Δημήτρη Σπανού, όπως και του 2018 με τον Πάκο Ερέρα στον πάγκο, πριν μεταβεί στη συνέχεια στην Ολλανδία.

Φωτογραφία από την περιοχή του Βερμίου ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άγγελος Χαριστέας, που διακρίνεται στο γήπεδο μαζί με τον Μίχαελ Ένινγκ, με τη λεζάντα «η προετοιμασία φέτος σε ελληνικό έδαφος».

Η απόφαση για παραμονή των κίτρινων στην Ελλάδα για την προετοιμασία τους πάρθηκε λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του κορωνοϊού, με πιθανότερη ημερομηνία έναρξης μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και διάρκεια δυο εβδομάδων.

Η ΠΑΕ έδωσε λεπτομέρειες για την επίσκεψη των ανθρώπων της στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας:

«Στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, στην τοποθεσία Αγ. Παύλος, σε υψόμετρο 1.350μ., θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΡΗ. Τις εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου και το ξενοδοχείο “Naoussa Mountain Resort”, στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας μας, επιθεώρησαν σήμερα οι Άγγελος Χαριστέας, Μίχαελ Ένινγκ και Τόλης Τερζής».

✍: Στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, στην τοποθεσία Αγ. Παύλος, σε υψόμετρο 1.350μ., θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της…

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = ‘https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v3.1&appId=178908395503034&autoLogAppEvents=1’;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω!